dinsdag 27 november 2012

Mijn make up verhaal.


Wat ik de laatste tijd op veel blogs ben tegenkomen is hun 'make up verhaal' dit gaat ofcourse over make up, wanneer ze ermee begonnen en dat soort dingen. Het leek me leuk om jullie mijn verhaal te vertellen. Let's start.

Hoe het begon.

Ongeveer rond groep 8 begon ik met mascara dragen naar feestjes, dit was echter maar één laagje én de mascara van mijn moeder. Wanneer ik zelf mascara begon te komen weet ik eigenlijk niet eens. 'Mijn' eerste mascara heb ik gekregen voor mijn verjaardag. Hij was superfijn en had een heel erg dun borsteltje. Het merk weet ik dan weer niet. Ik denk dat elk meisje wel begint met een beetje mascara, maar elke dag had ik het nog niet op.


De eerste klas.

Zelfs rond de eerste klas droeg ik nog niet eens elke dag mascara. Ik had een paar maanden dat ik het elke dag droeg, dan een paar weken niet en dan weer ineens wel. Ook vond ik het oogpotlood uit, handig zo'n ding. Ha, ik besloot het elke dag te gebruiken. Maar zo lui als ik ben, ik hield het niet lang vol. 


De tweede klas.

Daar ging ik weer, in de tweede klas. Mascara op, oogpotlood op mijn waterlijn en iets daarbuiten en dan uitgeven met een applicator, dit was mijn dagelijkse routine. Halverwege de tweede klas begon ik me verschrikkelijk te irriteren aan mijn niet-krullende wimpers en besloot de wimperkruller erbij te pakken. En ook hier had ik een time-out maar ging daarna weer vrolijk veder met de wimperkruller. Oh, in de tweede klas begon ik overigens met nail-art. 


De derde klas.

En in de derde klas sloeg het ergens om. Mijn routine begon met een dagcrème, volgde met concealer, poeder, en een oogschaduwbasis. Hierna kwam het oogpotlood onder én boven en dat werd vervaagd met een kwastje. Hierna krulde ik mijn wimpers, bracht mijn favoriete mascara aan en als ik er zin in had deed ik een beetje blush op. Ik ben verliefd geworden op make up. Plamuren, nee daar houd ik niet van. Dat is ook mijn reden waarom ik foundation háát, maar zonder make up? Nee dat kan ik niet meer. 

Ik denk dat mijn liefde voor make up nooit gaat eindigen, make up is gewoon ge-wel-dig.
Bedankt uitvinder, haha. 

Favoriete mascara: One by One - Maybelline.
Favoriete oogpotlood: L'Oreal paris & Bourjois.

Wanneer begonnen jullie met make up dragen?
2 opmerkingen:

Joyce zei

leuk om te lezen, ik was 14 toen ik echt iets meer dan mascara ging dragen!

Kimberley zei

Wat leuk om te lezen joh haha!