maandag 31 december 2012

HAPPY NEW YEAR!


HAPPY NEW YEAR! Over een paar uur is het alweer 2013, hopelijk voor iedereen een leuke, mooie, gelukkige start! Tijd om te eerst even terug te kijken naar 2012.

Natuurlijk zijn er in 2012 dingen gebeurd die minder leuk waren, en er kwamen ook de raarste en meest verschrikkelijke dingen voorbij op twitter. Maar nu gaan we 2012 positief herinneren.
In 2012 ben ik er nog meer achter gekomen wie m'n vrienden zijn, wie me steunen als het niet zo goed gaat, en wie er alleen maar voor me zijn omdat ik 'altijd' lach. En natuurlijk was 2012 ook veel lachen, lachen met vrienden, familie. Ik heb hele lieve nieuwe mensen ontmoet en heb veel van dit jaar geleerd. Ook op school heb ik een geweldig jaar gehad, met een leuke klas en cijfers die goed gingen. Ook moest ik me bezig houden met m'n profiel keuze en weet ik nu precies wat ik wil doen 'later.' 2012 is het jaar waarin ik een obsessie heb gekregen voor teacuppigs haha, die zul je vast nog vaak genoeg tegenkomen op m'n blog. Maar 2012 is ook het jaar waarin ik me meer bezig ben gaan houden met make-up, bloggen en muziek. Ik heb nu een sterke eigen wil, mening, en smaak, iets wat ik eerst misschien helemaal niet zo had, haha. Ja, ondanks vele tegenslagen heb ik veel van 2012 geleerd.

Wat ik verwacht van 2013? Stiekem hoop ik dat 2013 toch nog net ietsje leuker wordt. Verder wil ik natuurlijk overgaan op school, en langzaam aan m'n blog werken zodat deze bekender wordt. Ja, dat is echt mijn droom. Ook wil ik me gaan verdiepen in fotografie en meer dingen die ik écht leuk vind. Ik wil onder andere een boek uitgeven voor mijn 18e, dus ik heb nog een paar jaartjes, haha. Maar ik hoop dat ik in 2013 iedergeval een verhaal heb uitgeschreven die ik beetje bij beetje weer kan veranderen. In 2013 wil ik creatief bezig zijn, werken voor school, werken aan m'n blog en boek, maar ik wil vooral gelukkig zijn.

Het állerliefst wil ik dat voor jullie allemaal 2013 een geweldig jaar wordt, met herinneringen die je nooit zult vergeten. Ik hoop dat m'n vrienden, de mensen om wie ik écht heel erg veel geef, dat zij gelukkig zijn. Dat iedereen met een échte lach dit jaar door mag gaan.

Ik wens jullie een geweldig 2013 met veel momenten waarop je lacht, gelukkig bent en gekke dingen doet. Dat al jullie dromen en wensen uit mogen komen, en 2013 een jaar wordt om nooit meer te vergeten.

HAPPY NEW YEAR, <3