dinsdag 21 mei 2013

Beauty / Clinique face powder.


Foundation is echt niks voor mij; het is vies, het plakt, het voelt als een plamuurlaag, het is nooit de goede kleur en zo kan ik nog wel uren doorgaan. sorry als ik nu iemand beledig, maar ik haat foundation gewoon bij mezelf haha. Perfecte oplossing: poeder. Mijn vorige clinique poeder was na een jaar op, tijd om een nieuwe te kopen. Helaas was de poeder die ik vorige keer had, uit de collectie gehaald. Jammer, want ik vond hem heel erg fijn. En zo aardig als de verkoopster was, raadde ze me een andere poeder aan. Just kidding, ze wilde gewoon verkopen ofcourse. De poeder zit in een vierkant doosje (zie hierboven) en de poeder zelf zit nog in een rond doosje/bakje. Het is een losse poeder, by the way. 
Ook krijg je er een fijn kwastje bijgeleverd. Het is een klein kwastje en heeft natuurlijk niet de beste kwaliteit. Maar het is toch leuk dat het erbij zit. En to be honest, hij is nog fijn ook. Als hij iets groter was, was hij perfect maar ach, ik ben tevreden. De haartjes vallen er niet uit, en hij is lekker zacht.


In het dekseltje zitten er allemaal gaatjes zodat je de poeder goed kunt doseren, fijn vind ik dat!


De poeder zelf is heel subtiel en luchtig. Hier ben ik echt blij mee, want ik houd echt niet van een plamuurlaag like foundation. Het lijkt op m'n arm misschien niet zo, maar dit is echt de perfecte kleur voor mij. Er zijn natuurlijk nog veel meer tinten poeder, dus als je hem zou willen kopen moet je even testen wat voor jou de goede kleur is.

Ik ben dus heel erg tevreden met m'n nieuwe clinique product, de prijs hiervan was €31,35. Dat vind ik duur voor een poeder, maar ik merk echt duidelijk verschil tussen deze poeder en mijn tijdelijke goedkopere poeder. Ik zou hem aanraden, het enige minpuntje is de prijs maar hey, ik heb met mijn vorige poeder een jaar gedaan en ik weet zeker dat deze ook minstens een jaar mee gaat. Dan valt het opeens wel een beetje mee.

Welke poeder gebruiken jullie? 

1 opmerking:

Malou zei

Klinkt goed, wel jammer van de prijs..