dinsdag 7 mei 2013

Webshop / De dochters van Piet.


Sieraden, iets waar ik gek op ben maar wat ik altijd vergeet te dragen. Ringen zijn denk ik mijn favoriet, ik houd van ringen met een mooie betekenis. Jammer dat mijn vingers te smal zijn om 'normale' ringen in de winkel te kopen. Ze passen echt nóóit. Maar dat even ter zijde, ook oorbellen, armbanden en kettingen vind ik geweldig. Vaak weet ik niet zo goed hoe ik ze moet combineren, maar hey, dat doet er helemaal niet toe. Ik vind wel een leuke oplossing. Gister heb ik de website de dochters van Piet ontdekt en kwam allemaal hele leuke sieraden tegen!































Ik wil echt al een hele tijd armbanden met een kruis, en yes, ik heb ze gevonden! En ook de donut vond ik heel erg leuk. Dit is geen sieraad maar zo'n figuurtje wat je bovenop je Iphone kunt zetten. Jammer genoeg heb ik geen Iphone maar ik moest hem toch even delen, haha. De armbandjes zijn rond de zes euro en de donut, en andere figuurtjes rond de twee à drie euro. Betaalbaar dus!



Ook de armband met spikes vind ik heel erg stoer, deze kost €7,00. En ik ben echt verliefd op deze ketting, leuk voor bij zo'n witte blouse! De prijs die je hiervoor betaald is €10,00 en dat vind ik eigenlijk ook nog wel te doen. Want wauw, ik vind ze echt geweldig.

Deze vleugel oorbellen vind ik echt supercute. 





















Deze lippenbalsem vind ik echt superschattig, en hij kost maar €2,00. En voor de DIY-ers onder ons verkopen ze ook studs, deze zijn maar €0,90 per 10 studs. Ook hebben ze nog andere figuurtjes die je als studs kunt gebruiken.

Neem snel een kijkje op deze geweldige webshop, klik hier voor de shop. En veel plezier met online shoppen! 

Wat vinden jullie van de webshop? 

3 opmerkingen:

Kirsten zei

ziet er leuk uit (:

Unknown zei

Leuke spulletjes! :)

Rowan - Rebels maar Romantisch zei

Wauw, die goud/bronskleurige ketting is superrrmooi. :)