vrijdag 30 november 2012

Tag: Would you rather.


Ik heb weer eens een tag voor jullie. Deze keer de 'Would you rather' tag. Hier ga ik een paar vragen beantwoorden die over beauty gaan. Wat zou ik liever doen op het beauty gebied?


1. Zou je liever al je mascara's, eyeliners, lipsticks en lipglossjes verliezen of al je paletten en oogschaduws? Al mijn paletten en oogschaduws. Mascara, eyeliner en lipgloss is mijn leven ongeveer.

2. Zou je liever al je haar afknippen of het nooit meer laten knippen? Ah, deze is supermoeilijk. Als ik een pruik mocht dragen zou ik het helemaal afknippen. Maar als ik dat niet zou mogen, dan laat ik het lekker lang hoor.

3. Zou je liever een peache of een roze blush willen? Ik hóud van blushes, ik zal denk ik voor de roze gaan. Lekker fris, hmm.


4. Als je 1000 euro had, zou je dan liever make up of kleding kopen?  Weer zo'n moeilijke vraag. Ik denk dat ik dan toch voor kleding ga, ookal ben ik veel meer een make-up meisje. Kleding is denk ik toch wel wat belangrijker, haha. 
5. Zou je liever lipstick als eyeliner gebruiken of eyeliner als lipstick? Lipstick als eyeliner, daar moet nog iets van de maken zijn toch? 

6. Zou je liever alleen maar shoppen bij MAC of bij Sephora? Ik vind MAC geweldig, maar de Sephora heeft veel meer merken en ik houd gewoon van de Sephora. Dus ik denk dat ik voor de Sephora ga.

7. Zou je liever maar één oogkleur willen gebruiken voor de rest van je leven of één lip kleur?  Hm, ik zou het allebei niet zo'n ramp vinden eigenlijk. Voor m'n ogen gebruik ik meestal bruintinten, en voor mijn lippen meestal een gloss of mijn rode chubby stick. Hm, ik denk dat ik toch voor één lip kleur ga.

8. Zou je liever zomer kleding in de winter dragen of winter kleding in de zomer? Winter kleding in de zomer. Ik háát de winter alleen al om de kou, als ik dan zomer kleding zou moeten dragen? Nee, dat zul je nooit bij mij tegenkomen.


9. Zou je liever het hele jaar donkere nagels of juist lichte nagels dragen? Lichte, dat is vrolijk. Haha.

10. Zou je liever je favoriete lip kleur of juist je favoriete oog kleur weg doen?  Oog kleur, want mijn favoriete lip kleur is mijn rode chubby stick, en ik houd ervan.

11. Zou je liever nooit meer nagellak of nooit meer lipgloss gebruiken? Lipgloss, hoeveel ik ook van lip producten houd, ik ben een nailpolish freak oké.

12. Zou je liever je wenkbrauwen helemaal weg scheren en ze altijd bijtekenen of ze elke dag moeten epileren? Elke dag epileren, no offence.
13. Zou je liever al je make up verliezen of al je nagellak? Nagellak. Oei, ik wilde dat ik dat nooit had gezegd haha. Maar nee, ik vind het toch wat erger om de deur uit te gaan zonder mascara en oogpotlood dan zonder nagellak.


Wat zouden jullie liever doen: altijd school met je vrienden of altijd vakantie zonder je vrienden? 


1 opmerking:

Silvy zei

Ik heb deze tag vaker gezien, ik vind hem erg leuk om te lezen. :D Sommige keuzes zijn wel erg moeilijk vind ik!