woensdag 28 november 2012

Wrts.


Velen zullen het waarschijnlijk al wel kennen, Wrts. Dé site om je woordjes makkelijk en snel te laten overhoren. Want wat is school soms vervelend zeg. Als je vader, moeder, broer of zus niet thuis is en je móet die Franse woordjes toch echt nog in je hoofd krijgen dan heb ik hier de oplossing voor je. Hier vind je de link naar de site. Daar moet je alleen even een account aanmaken en dan log je in.


Hier kun je je woordenlijsten vinden, maar als je die nog niet hebt - wat vrij logisch is als je net je account hebt aangemaakt - dan moet je je eigen woordenlijst maken of je kunt hem kopiëren van woorden lerenHier vul je de titel van je woordenlijst is, welke taal het is en natuurlijk Nederlands. Daaronder typ je de woorden in Taal A en B en klik je op opslaan. 


Dan kies je op welke manier je overhoord wilt worden en begin je de overhoring.Leuk om zo Duits te leren. Nog leuker als je een tien ziet staan, zo moet je overhoring of toets vast wel goed komen!

Dit artikeltje was even voor de mensen die Wrts nog niet kenden en misschien moeite hebben met leren of hulp krijgen met overhoren. En als je niet meer op school zit, be happy. Ha, want sommige momenten heb ik  er écht geen zin meer in. Maar oké, om jullie niet te demotiveren, heel veel succes met leren!

Wat vinden jullie van Wrts?
2 opmerkingen:

Joyce zei

ik zit ondertussen in 5vwo en ik gebruik het nog steeds, zo handig!

Charlotte zei

Ik leer altijd mijn franse en engelse woorden met WRTS.
superfijn!
xxx