vrijdag 21 december 2012

Magic: Nail polish remover.


Glitters van je nagels verwijderen vind ik altijd zo verschrikkelijk irritant. Je herkent het wel, alles blijft aan je watje plakken en de glitters gaan er niet goed af. Anders is het wel met rode nagellak, de rode kleur verspreid zich over je hele nagelriemen in plaats van op het watje. Bourjois heeft hier de oplossing voor, voor €8,15 heb je dit potje met 'Magic Nail Polish Remover' Wellicht ken je dit van Essence, Sephora en misschien wel andere merken. Vandaag ga ik voor jullie uittesten of die van Bourjois goed is.

Voor de mensen die deze vorm van nagellak verwijderen nog niet kennen zal ik een toelichting geven. In het potje zit een sponsje met een gaatje. De bedoeling is dat je je vinger in het gaatje stopt en een halve minuut het potje ronddraait. In de spons zit nagellakremover die erin getrokken is, als je je vinger eruit haalt is je nagellak 'verdwenen.'


Ik begin met een rode glitter nagellak van Essie.


 Met m'n vinger in het potje, en ronddraaien maar.


Na ongeveer 15 seconden draaien ben ik gaan kijken hoe het er nu uit zag, het resultaat zie je links. Alle rode lak is weg, ziet niet op je nagelriemen maar er blijven wel wat glitter over. Je kunt nu kiezen om je vinger en nog even in te doen, of de glitters er voorzichtig af te krabben, wat ook heel makkelijk gaat doordat je nagel nog een beetje vochtig is.
Rechts zie je het resultaat na het nog 5 seconden rond te draaien.

Voordelen: 
- Het is snel
- Er blijven geen kleuren achter op je nagelriemen
- Je doet heel lang met een potje
- Je hebt geen watjes nodig
- Het is makkelijk met glitters
- Het ruikt lekker

Nadelen:
- Het is vrij duur voor nagellakremover

Conclusie: Ik vind dit echt een héle fijne nagellakremover en de oplossing voor al mijn nagellak frustraties, haha. Het is zeker een aanrader, en dan vooral die van Bourjois. Eerder heb ik de Essence variant getest en die was duidelijk minder goed. Maar wil je een low budget variant hebben, dan kun je natuurlijk altijd die van Essence kopen of er zelf een maken. (Willen jullie een tutorial om dit zelf te maken?) 

Cijfer: 8,5!

Hebben jullie deze nagellakremover al eens getest?


5 opmerkingen:

sophie zei

Zulke potjes zijn altijd super handig!

Bo zei

Ik heb zulke potjes nooit uitgeprobeerd, maar ze lijken me wel erg handig!

Bertine zei

Ik heb er al meer goede verhalen over gehoord. Ik zal het zelf nooit aanschaffen, vind het te duur. Ik pruts dan wel wat langer om de glitters eraf te krijgen haha

A Fashion Moment zei

Nog nooit zo´n potje geprobeerd maar ze lijken me wel superhandig!

Josephine zei

Ik heb deze ook, ik vind hem fijn en hij ruikt lekker vind ik :)