maandag 17 december 2012

So Precious! - Only you Palette.


Vandaag laat ik jullie kennis maken met het So Precious! palette van Only You.Het palette is zwart en klein, wanneer je hem open maakt kun je hem uitklappen en verschijnt er in het midden nog een vakje met lipgloss, blushes, een spiegeltje en twee kwastjes. How cute. Dit systeem ken ik al van Sephora, je weet wel die ene geweldige uitklapbare box. Dit doet me denken aan een mini-variant ervan.
Het eerste wat ik dacht toen ik deze kleuren zag was: oh my god, nu kan ik een regenboog look maken. Want mijn palette zijn meestal gevuld met vrij warme tinten zoals bruin, en het naked palette. 
In het midden zie je deze twee prachtige blushes en zes lipglossjes. Ik ben vooral verliefd op de onderste blush, lekker roze. Kan ik wel gebruiken deze winter.
Links zie je de bovenste blush, en rechts de onderste. Ze zijn allebei vrij subtiel en ik denk dat ze daarom ook fijn zijn om luchtig aan te brengen.Ook zitten er twee, of eigenlijk drie, kwastjes in het palette. Ik denk niet dat ik deze veel ga gebruiken omdat ze wel √©rg mini zijn, maar toch een leuk extraatje. 

Misschien dat ik nog een look ga maken met dit palette voor mijn blog, i hope you liked it. 

Wat vinden jullie van dit palette?