maandag 24 december 2012

What's on my ipod?


Mijn ipod is my life. Gek genoeg doe ik nooit iets met m'n mobiel, maar m'n ipod, nee daar kan ik echt niet zonder! Laatst kwam ik vaak een 'what's on my Iphone' tag tegen in bloggersland, maar aangezien ik geen Iphone heb leek het me leuk om jullie te laten zien wat er op m'n ipod staat. Ik heb de 3e generatie, die was toen net uit toen ik hem kocht en ik heb hem dus ook al een tijdje. Sinds de dag dat ik met hem trouwde weet ik dat we nooit meer zullen scheiden, hihi.

Zoals je kunt ziet heb ik de achtergrond van een cute aapje uit apenheul. 
Mijn vier meest gebruikte apps zie je onderaan staan dat zijn namelijk muziek, wekker, twitter en gewoon de instellingen.Op het eerste 'tablad' heb ik vier mapjes met de dingen die ik wél gebruik, en op het tweede 'tablad' heb ik een mapje met dingen die ik vrij weinig tot niet gebruik en de kiosk. Op de achtergrond zie je ofcouse biggetjes. Maar ja, wat had je dan verwacht van me?


Links zie je m'n mapje met handige dingen die ik vaak gebruik en rechts zie je m'n mapje waarin ik RTL XL, Gemist, Youtube en RTL nieuws heb staan. Gewoon handig om dingen terug te kijken en dat soort dingen.En wat is je ipod zonder social media? Oh, nog steeds een ipod. Maar in mijn geval niet. Mijn ipod gebruik ik vooral voor twitter (zie hierboven), touch, facebook, en msn. Rechts zie je mijn enige en favoriete spellen. Ruzzle en WordOn HD zijn beide woordspellen en Temple Run en Subway Surfers lijken ook nog eens op elkaar, haha.

Voor de financiële zaken vind ik de app 'Mijn ING' heel erg fijn en dankzij 'Wekker' wordt ik elke ochtend wakker met mijn favoriete muziek.


En als laatste muziek want dat is toch wel waar je een ipod voor hebt, voor de meeste dan. Ik heb een mapje met piano muziek en met 'the lion king' muziek. Maar je kunt ook andere muziek vinden tussen nummers natuurlijk, haha.

Wat is jullie favoriete app op je ipod/iphone/ipad?


4 opmerkingen:

Malou zei

Leuk om te zien :)

Eva zei

Leeuk om te zien wat je allemaal op je iPod hebt! Ik vind je achtergrond zoo schattig, zo met die varkentjes!

Charlotte zei

Leuk om te zien!
Temple run is zo leuk:D

sophie zei

Leuk om te zien, jaloers op jouw telefoon, ik loop nog een beetje in de prehistorie met mijn mobiel.