woensdag 9 januari 2013

10 Favorites.

Je hebt in deze make up wereld (gelukkig) altijd producten die zo goed werken dat je ze zeker opnieuw zou willen kopen als ze op gaan, stuk gaan of mee worden genomen door een aliën, of iets in die richting. En ik heb ze natuurlijk ook. Hier ga ik mijn 10 favoriete producten laten zien die ik zéker opnieuw zou kopen als het op ging.


Natuurlijk denk ik meteen aan mijn one by one mascara van Maybeline. Zonder mascara ga ik de deur echt niet uit, en dit is de fijnste mascara aller tijden, believe me.Ook kom ik zonder wimper kruller niet heel erg ver. Damn, wat een geweldige uitvinding. De uitvinder wil ik nu even een knuffel geven. I love it. 

Ik hóud van dit luchtje. J'adore is misschien vrij prijzig maar écht, dit is de lekkerste geur die ik ooit heb geroken. Hm, het liefste spuit ik hem nu m'n hele kamer rond. 

Balmi is geweldig. In één woord: Wauw. Het is echt een van de fijnste lippenbalsems die ik heb gebruikt en het maakt je lippen zo lekker zacht. Yeah, i like this. Wat ben ik zonder mijn rode chubby stick van clinique. Sinds ik deze heb gekocht laat ik hem niet meer los. Hij is dan wel rond de €13,50 maar ik zou hem zó opnieuw kopen.

En ook de poeder van clinique is een aanrader! Voor deze wacht ik nog steeds totdat hij weer in de aanbieding is, want dertig euro voor een poedertje is wel erg duur. Maar oh, wat is deze poeder fijn. Deze staat zeker in mijn favorieten lijstje.

Mijn zwarte oogpotlood van l'oreal paris' en het kwastje van essence tel ik even als één. Het kwastje gebruik ik namelijk om het te blenden. Ook zonder oogpotlood zie je me niet snel de deur uit lopen. 

En hier hebben we nog een kwast. Deze kreeg ik voor mijn verjaardag en ik heb geen idee waar hij vandaag komt. Ik vind hem in ieder geval heel erg fijn vasthouden en aanbrengen. Ja, deze zou ik zeker opnieuw kopen.

M'n blush van de hema is ook erg geliefd. Het geeft een subtiel roze tintje aan je wangen, ik houd ervan.

En als laatste de highlighter/blush van de kiko. Zoals jullie misschien wel weten is kiko echt een van mijn favoriete merken en als ik op vakantie ben ga ik echt op zoek naar deze winkel. Het liefste haal ik ze naar Nederland, haha. Maar goed, deze highlighter kun je makkelijk als blush gebruiken en ik vind hem prachtig. En natuurlijk lekker budget. Kiko is helaas niet in Nederland te koop maar wel in Frankrijk, Duitsland, Engeland en Italië.

Wat is jullie favoriete product, echt dé nummer 1

3 opmerkingen:

Nina van Lunteren zei

de one by one mascara had ik eerst ook, maar ik ben nu overgestap naar een andere mascara die ik nog fijner vind!

sophie zei

Ik heb geen nummer 1 product, jouw producten lijken mij erg fijn. Liefs Sophie

LounaBeauty zei

Fijne favorieten. Die lippenbalsem moet ik echt nog proberen. :)