zaterdag 2 februari 2013

Wishlist H&M


Sinds ik kleedgeld krijg, shop ik graag bij de H&M. Ze hebben altijd wel leuke en goedkope dingen en dan kun je het makkelijk bestellen via internet en als je het niet wilt, stuur je het gewoon lekker terug. Fijn, want zelf houd ik helemaal niet van uren door de winkel lopen op zoek naar iets leuks. Dan zit ik toch liever lekker achter m'n laptop leuke kleding te bekijken. Vandaag leek het me wel eens tijd om te kijken wat ik leuk vind en ik ga jullie mijn wishlist van de H&M laten zien.

Allereerst deze trui. Truien zijn fijn in de winter en aangezien ik weinig truien heb is het ook wel tijd dat ik er wat truien bij koop, haha. In het begin van de winter besloot ik maar eens wat truien te kopen, want ik had er maar één. Vaak vind ik truien kopen lastig, want ze zitten nooit lekker en ik vind ze ook vaak niet mooi. Deze trui vond ik wel leuk staan, iedergeval op de foto bij de vrouw die hem aan had. Nu ik hem zo bekijk vind ik hem wat minder, maar ik denk dat hij leuk is als je hem aan hebt. Deze trui kost €19,95. 

Links: Hierna kwam ik deze trui/sweater tegen voor maar €24,95. Als hij ook nog eens lekker warm zit wil ik hem zeker bestellen. Ik houd van gewoon basic sweaters die warm zijn, dus dan is deze altijd goed. 

Rechts: Dit vest was héél lelijk als ik het plaatje liet zien waarin ze hem niet aan had, maar nu ik hem zo zie als je hem aan hebt vind ik hem echt geweldig. Ik houd van zulke vesten die je er lekker overheen kunt dragen.


Links: Voor €7,95 wil ik deze legging graag kopen, want dat zit lekker warm onder je broek. Tja, je moet toch wat als je een half uur naar school moet fietsen als het vriest.
Rechts: Deze broek kost €39,95 wat vrij duur is voor de H&M vind ik, maar ik vind deze kleur gewoon geweldig en ik heb hem eigenlijk best nodig. Nee ik heb hem niet nodig, maar ik vind hem mooi. 

Dit was mijn wishlist van de H&M, ik heb nog even gekeken naar blazers maar er zat niet veel meer bij. 

Bestellen jullie vaak iets van de H&M? 

1 opmerking:

Kirsten zei

Leuke wishlist, ik vind het een beetje moeilijk om dingen bij de h&m te vinden dus ik bestel bijna nooit iets.