vrijdag 15 maart 2013

Quotes #5.

Zoals jullie weten heb ik echt een liefde ontwikkeld voor quotes. Van die mooie, diepgaande zinnen die je laten nadenken over het leven maar die je ook weer motiveren, of helpen relativeren. Want ja, het leven is te mooi om niet gelukkig te zijn. En ookal gaat het even niet goed, het komt wel goed. Vandaag laat ik jullie weer een paar mooie, inspirerende quotes zien die indruk hebben gemaakt op mij. 

Still alive, or just breathing?
Misschien denk je er nooit overna, maar ben je wel écht aan het leven? Of adem je alleen maar. Leven is gelukkig zijn, lachen en ondanks tegenslagen van het leven houden. Ademen is, tja. Alleen maar ademen, ongelukkig zijn en niet van het leven genieten. So, ask yourself the question.


Nadat ik gister 'gepest' had teruggekeken, deed deze quote mij wat. Je kunt namelijk van alles zeggen, waarvan je zelf niet weet dat het zo overkomt maar je kunt er anderen pijn mee doen. Daarom; be careful with your words. En vaak heb je er dan ook spijt van, waarom zou je een ander pijn willen doen? Maar die  ander zal dat nooit vergeten.  

Count your life by smiles, not tears and count your age by friends, not years.
Deze vond ik ook erg mooi. Het leven moet je tellen per lach, en je leeftijd per vrienden. Want daar gaat het leven nou eenmaal om, vind ik. 


Just true. Vaak beseffen we niet wat we hebben, maar als dat het enige is wat je hebt, dan zijn het geweldige dingen die je kunt waarderen. 

Life is not measured by the number of breath we take, but by the moments that take our breath away.
Ook dit vind ik een hele mooie quote. Het maakt niet uit hoe lang je leeft, maar óf je leeft, houdt van het leven en geniet. 


Two true words. 

Kennen jullie nog mooie quotes? 2 opmerkingen:

robin zei

inderdaad, mensen hebben vaak niet door wat voor impact worden op iemand kunnen hebben.. hoe klein/kort ook. mooie qoutes <3

Kirsten zei

Mooie quotes =)