woensdag 24 april 2013

Lifestyle / Nieuwe laptop.


Aangezien mijn andere laptop elke vijf minuten vastliep en vol met virussen zat, was het wel tijd voor een nieuwe laptop. Mijn HP heb ik drie jaar lang elke dag intensief gebruikt, dus ook mijn ouders vonden dat dat wel mocht, haha. Gelukkig ben ik een spaarder, dus ik hoefde niet lang te sparen voor een nieuwe. En mijn lieve ouders betaalde ook een stukje mee. 


Het is een Acer Asprive V5 Touch. Ja, hij heeft dus touchscreen en het is zo awesome. En ik ben verliefd op het toetsenbord, hij typt zó fijn. Ook kun je het toetsenbord verlichten, er zitten namelijk lampjes in. Hé, zou het? Het is een ultrabook wat betekend dat hij heel erg dun en licht is. Fijn, want ik loop nogal wat met m'n laptop heen en weer. Voor de mensen die het willen weten, hij kostte €600,- wat best meevalt voor een goede laptop. Het is alleen jammer dat er iets met de driver is, waardoor ik nog even met kabelinternet moet. Hiervoor moet je een nieuwe driver installeren en ik weet niet zo goed hoe dat moet, haha. Dus ik zal binnenkort iemand moeten vragen om me te helpen. Maar dat terzijde, mijn laptop is m'n beste vriend.

Welke laptop hebben jullie? 

8 opmerkingen:

Demi zei

Ik heb een sony laptop :) vroeger had ik ook een acer, maar ( en dat wil niet zeggen dat jouw laptop geen goede keuze was) laptops van acer gaan minder lang mee, 2 jaar ofzo. Ik heb windows 8 er overigens vanaf gegooid, wordt hij sneller van :)!

Malou zei

Ik heb een Asus laptop. Hiervoor had ik een Acer, maar die werd al snel heel traag.

Marjet zei

Wij hadden ook een Acer, maar die raakte continue overhit en viel uit. Nu hebben we een "gewone" computer. Ja, echt zo'n kast met apart beeldscherm, die het overigens echt super doet. Maar ik mis het laptop gevoel wel! :)

Anoniem zei

Wauwie wat een mooie laptop! Lijk een beetje op de Mac en is ook nog een touchscreen. Zullen we ruilen? Haha

imfashionstoned zei

oh ziet er uit als een macbook!

Raya zei

Ik heb een MAC en een packard bell laptop. De ene gebruik ik op school en de andere is voor thuis. Die eerste foto is trouwens echt super leuk gemaakt! Maakt je meteen nieuwsgierig naar de rest van de post. :)

Rosie zei

Wauw lucky girl! Wat een mooie laptop zeg, en wat ontzettend gaaf dat hij een touchscreen heeft! Heel veel plezier er mee, dat je er nog maar veel leuke blogjes mee mag schrijven!

Liefs Rosie

Lotte zei

mooie laptop! en hij lijkt zoo veel op een macbook haha, de eerste drie seconde dacht ik dat het er een was! en touchscreen, dat lijkt me awesome