dinsdag 23 oktober 2012

Top 3 Parfum.Parfum, i love it! Eigenlijk kan ik geen dag zonder parfum. Hoewel de geur vrij snel weg is voor m'n gevoel hou ik ervan. Ah, ik kan het gewoon niet omschrijven. Al die lekkere geuren, heerlijk.
Ik ga jullie mijn favoriete parfums laten zien.
'J'adore' J'adore! Ah, wat een heerlijke parfum is dit. Dit is toch wel mijn absolute nummer 1!
Ik ben niet zo'n goede omschrijver als het gaat om ruiken, proeven en voelen denk ik, haha.
Toch zou ik deze parfum eerder voor een feestje, 's avonds sprayen dan 's ochtends. (Maar stiekem gebruik ik hem bijna elke dag.)De topnoten van deze heerlijke parfum zijn Citrusvruchten, Mandarijn en Neroli. (Een oranjebloesem) Nu ik het weet, kan ik me daar wel iets bij voorstellen. (Gelukkig.) De hartnoten zijn Jasmijn, Afrikaanse Oranjebloem, Ylang-Ylang, Tuberoos, en Roos. De basisnoten zijn houtachtige noten en Vanille.

De prijzen voor J'adore:
- 30 ML, vanaf €47,50
- 50 ML, vanaf €67,50
- 100 ML, vanaf €99,50

Ook is er een bodylotion, zeep, deodorant en een showergel te koop van deze geur. Hmmmm.


Zwitsal is de tweede in mijn Top 3 favoriete geuren. Zwitsal, trouw met me! Als ik aan het flesje ruik, wil ik die heerlijke babygeur verspreiden door mijn hele kamer. Eigenlijk vind ik het helemaal geen babygeur, het is geschikt voor iedereen. Zwitsal, daar wordt je nooit te oud voor. (Dat zou pas een goede reclame zijn, ha.)
Aah, ik kan nog uren doorpraten over de geur. Maar als ik moet raden wat er allemaal in zit, nee laat dat maar niet aan mij over. Het ruikt namelijk gewoon naar... zwitsal?
De geur is ook niet zo sterk, dus je kunt aardig losgaan als je hem opspuit. Leuk. *Spuit zwitsal door de kamer*
Kortom, een van mijn favoriete parfums!

In het flesje zit 95 ML, en de prijs is maar €13,99. Hier hou ik van. Dus ik zou zeggen, ren snel even naar de drogist in je buurt!En last, but not least stel ik jullie voor aan 'Tommy girl' Een parfum van Tommy hilfiger.
Een vrij sterke geur, maar zeker heel erg lekker. Wel weer compleet anders dan zwitsal, haha. 
Als ik de noten moest raden, denk ik aan de ene kant wel fruitig alleen er moet iets zijn wat het zo sterk maakt. De topnoten zijn inderdaad  zwarte bessen, camelia, mandarijn sinaasappel en appel boom De midden noten zijn bloesem, kamperfoelie, lelie, violet, munt, grapefruit, citrus en roos. De basisnoot is gemaakt met magnolia, roos, sandelhout, jasmijn en ceder.

Tommy girl is voor €29,00 te koop. Je krijgt dan een flesje dat 30 ML bevat. Ook is hij voor €46,00 verkrijgbaar in een flesje van 50 ML.

Het meeste zou ik zwitsal aanraden, omdat dit gewoon lekker is voor iedereen. En ik ben stiekem een beetje verliefd op de geur. Maar J'adore is mijn favoriete geur voor elk moment van de dag, al is het voor sommige misschien iets te sterk voor overdag. Tommy girl vind ik persoonlijk een avondgeur aangezien hij zo sterk is, maar als je een lang dagje school hebt kun je hem prima een keertje sprayen.

Wat zijn jullie favoriete parfums?

1 opmerking:

Unknown zei

Dior, ik gebruik deze parfum ook erg graag, ik vind de verpakking ook zo mooi!