donderdag 6 december 2012

Dreams.


Dromen die hebben we allemaal wel, toch? Vandaag ga ik jullie een paar dingen vertellen die ik écht een keer zou willen doen, of waar ik van droom or something like that. Misschien heb je een winterdipje, of voel je je gewon niet zo goed. Ik ben nou ook niet zo'n winter persoon en ik houd helemaal niet van sneeuw, kou, schaatsen en dat soort dingen. Maar goed, tijd om het dus te hebben over leuke dingen.


Dit is echt zo'n try before you die dingetje van me. Ik wil écht heel erg graag een keer met mijn beste vriend/beste vriendin of met een paar hele goede vrienden een nacht alleen maar naar de sterren kijken, en praten. Met een lekker warm vuurtje erbij, dekentje, kopje thee. Gewoon zo'n goodfeeling moment. Lijkt me echt geweldig. Het moet dan echt op een speciaal moment, om te laten weten hoe dankbaar je bent dat je elkaar hebt. 


Het lijkt me ook geweldig om alleen, of samen met een speciaal persoon te zijn in een heel erg mooi landschap, echt zo'n droomlandschap. Met rivieren, watervallen, bloemen, zon en dieren. Wauw. Of juist 's avonds met zonsondergang, op een strand met palmbomen, en mooie stenen. Ja, hier kan ik echt lang over blijven fantaseren, en ik snap niet waarom. Vroeger hield ik helemaal niet van landschappen en als mijn moeder foto's maakte dacht ik echt: 'Nou, is dit nu zo bijzonder?' Maar nu snap ik het, de natuur is mooi. Heel mooi. En het lijkt me prachtig om er meer van te zien. 


Als ik denk aan een jongen die 'perfect' voor me is, denk ik meteen impossible. Natuurlijk, niemand is perfect. Maar ik kan me nou niet voorstellen dat de jongen die ik écht leuk zou vinden binnen nu en een paar maanden voor mijn neus staat, haha. Ik ben namelijk ontzettend moeilijk in jongens en liefde enzo. Vriendschap is voor mij het allerbelangrijkste wat er is, maar toch is liefde ook mooi. Maar dan wel voor altijd, ik heb geen zin in zo'n drie-maanden-of-korter relatie als jullie begrijpen wat ik bedoel. Als ik aan de 'perfecte' jongen denk, denk ik aan een lieve, sociale jongen die écht om je geeft, uiteraard te vertrouwen is en een superlieve lach heeft. Een jongen die je niet zomaar zou laten vallen, en meent wat hij zegt. Een jongen die echt voor jou gaat en je vertrouwt. Een jongen die er voor je is, en je altijd écht probeert te helpen. Oh, en hij mag stiekem best een beetje knap zijn, maar dat mag hij zelf niet vinden. Want dan slaat het vaak over in arrogantie, en dat is niet leuk. Haha. Hij moet gewoon leuk zijn en je moet 'het gevoel' bij hem hebben. Nou, dit zie ik niet zo snel gebeuren bij mij, maar het lijkt me toch heel erg mooi. Ik denk dat er ooit wel zo'n jongen in m'n leven komt en op dit moment is hij echt niet noodzakelijk haha. Maar toch, het is altijd leuk om over na te denken. 

Wat zijn jullie dromen of wensen? 
1 opmerking:

Unknown zei

Mooi geschreven, zelf heb ik altijd wel dromen en wensen :)