dinsdag 29 januari 2013

Wishlist Van Haren.

Van Haren is mijn favoriete winkel als het gaat om 'goedkoop schoenen kopen.' Mijn twee favoriete schoenen komen van Van Haren en zijn gek genoeg allebei sleehakken, dus kijk niet gek op als ik hier alleen maar sleehakken plaats.Vandaag ga ik jullie daarom mijn wishlist van 'Van Haren' laten zien en proberen niet alle schoenen te bestellen, haha.

Links: Daar is sleehak nummer 1. Deze heb ik ook in de winkel zien staan en het is een hele mooie zachtroze kleur. Waar ik hem mee combineren? Ik heb eerlijk gezegd nog geen idee. Dus als jullie suggesties hebben laat het dan achter bij de comments, haha want ik ben niet goed in combineren. Maar dat ik deze schoenen leuk vind weet ik wel, en dat ze maar €29,90 zijn maakt het alleen nog maar meer dat ik ze wil hebben.
Rechts: Een simpele zwarte schoen met een hak, jammer van dat soort wol, maar dat kun je gelukkig omslaan. Dan vind ik dit echt hele fijne laarsjes voor maar €29,90.
Links: Een simpele zwarte schoen voor maar €19,90. Ik heb eigenlijk wel zulke schoenen nodig maar die stomme strepen bovenaan laten me dan weer twijfelen, 
Rechts: Deze laarsjes vind ik eigenlijk best wel leuk. Ook deze kosten maar €29,90 en ze zijn gewoon leuk om erbij te hebben. 

Verder kon ik niet echt leuke dingen in mijn maat vinden op de webshop van van Haren maar ik kijk nu al uit naar de nieuwe collectie en wellicht bestel ik een paar van deze bovenstaande schoenen.

Hebben jullie schoenen van Van Haren? 

3 opmerkingen:

Kimberly zei

Die sleehak is wel tof!

Kirsten zei

Leuke wishlist!

Jolet zei

Leuke wishlist! Van Haren is echt een leuke winkel/shop.