dinsdag 20 november 2012

M.A.C Julia Verhoeven.Oh my god. I love this. M.A.C is sowieso een geweldig merk, en een van de bekendste onder de make-up volgensmij. Dit is het smokey eye palette van M.A.C.
Deze komt uit de collectie van Julia verhoeven. Van deze collectie verkopen ze ook kwasten sets.Op de achterkant zie je een uitleg waardoor je makkelijk een look kunt maken, en er wordt ook nog eens meteen verteld welke kwasten je moet gebruiken. Ik hou van dit mooie doosje. Zie al die geweldige M.A.C spullen. omg. 


Wauw, wat een geweldige kleuren. Dit lijkt in eerste instantie violet, blauw en donkerblauw, maar als je dit aanbrengt zoals er gegeven staat wordt het een prachtige paarse look.


De pigmentatie vind ik erg goed. Hij is niet super gepigmeteerd maar dat vind ik ook wel fijn. Vooral met oogschaduwbasis is hij al wat opvallender. De derde kleur komt iets bruiner over dan dat hij in werkelijkheid is. Ik vind de oogschaduw heel erg fijn aan te brengen, en te blenden. En nog steeds zijn het geweldige kleuren.


Allereerst een mini-mascara. Deze separeert echt geweldig, en geeft een mooi, vol volume. Hij is superfijn om aan te brengen en droogt redelijk snel. 


En dan dat prachtige oog potlood. Deze is paars, en past geweldig bij de look. Het is wat moeilijk om hem open te maken, en hij is best makkelijk om te breken. Maar als je dit eenmaal door hebt, dan kan ik zeggen dat ik hier echt van houdt!


Dit is echt iets wat ik altijd al heb willen hebben, een kwast van M.A.C. Hij is heerlijk zacht en brengt heel erg makkelijk aan. Dit is echt de beste kwast die ik ooit heb gebruikt, samen met het oogschaduw kwastje uit dit palette. 


En hier is de oogschaduw kwast waarmee je werkelijk alles kunt doen, blenden, aanbrengen. Heerlijk. Ik hou ik van. En ook deze is zo lekker zacht dat je hem de hele dag wilt aaien. Hmmmm. ilike.

Wat dit hele doosje betreft, het is echt een must have. Dit is te koop in o.a. de bijenkorf en kost €55,00. Een aardig prijsje, maar dat zijn we van M.A.C gewend. De kwaliteit is dan wel echt geweldig.

Wat vinden jullie van de Julia verhoeven collectie?

2 opmerkingen:

GlossieQueen zei

Mooi paletteje en een erg leuke verpakking!

Josephine zei

Oh wauw, wat mooi, gorgeous verpakking ook <3