maandag 19 november 2012

Stash: Lipproducten.Het leek me leuk om eens mijn stash te laten zien. Omdat dit best veel is in één keer ga ik heb in delen laten zien, en misschien niet mijn hele stash maar een aantal onderdelen. Ik zal beginnen met de lippen. Ik hóud van lipproducten, en ik vind het nog best meevallen hoeveel ik er heb. Al denk ik dat er nog een stuk over tien ergens rondslingeren in tassen, op kastjes, in de badkamer etc. Haha. Links: Mijn kiko lipgloss potloden. Rechts: Een kiko lipstick. 

Links: Een heerlijke sisley lipgloss. Rechts: Een lipgloss die er ook even tussen lag, ha. 
Links: Mijn geliefde chubby sticks van clinique. Rechts: I love Labello!Links: Labello lipglossjes. Rechts: Lippenbalsem van de kruidvat.Links: Balmi! Ik ben verliefd op je. Rechts: Lipstick van Miss Sporty in 'Malaga' Links: Rode lipstain van NYC, love. Rechts: Kijk eens wat een cutie.Links: Een transparante lipgloss van 150 jaar oud. (Volgensmij) Rechts: Een lipidiose van Vichy.Links: Oh, deze lipgloss van de Rituals ruikt zó lekker! Rechts: Een fanta lipsmacker.


Links: Een openschuifbaar lipproduct. Rechts: Een hele aparte lipgloss die ik nooit gebruik.

Wow, dit waren mijn lip producten alweer. Viel mee hè? Toch ben ik de laatste tijd heel erg van de lip producten en ik denk dat mijn stash vanaf nu aardig zal gaan groeien, haha. Hope you enjoy it!

1 opmerking:

Laura zei

De chubby stick zijn echt heel fijn!!!