maandag 3 december 2012

Cadeau tips.


December, de maand waar het draait om gezelligheid. Eerst Sinterklaas, dan kerst. Nadat je een sneeuwballen gevecht hebt gehad, of een sneeuwpop hebt gemaakt, lekker binnen zitten met het hele gezin. Kaarsjes aan, warme trui aan, thee erbij. Maar ook de maand van de cadeautjes. Misschien vieren jullie wel sinterklaas met surprises, gedichten, of dobbelen. En anders hebben we altijd nog kerst in de aanbieding. Gezellig, die cadeautjes onder de versierde kerstboom. Zelf weet ik nooit wat ik moet kopen, dus hier heb ik een paar tips voor jullie!


Voor je jongere zusje: 


Heb je een creatief zusje met tekentalent, en een liefde voor mode/dieren/make-up, dan is Top Model altijd een goed merk. Je kunt er alles in vinden tegenwoordig, teken mappen, potloden, gummen, puntenslijpers, etuis, keus genoeg! Of houdt je zusje meer van lekker lachen, gezellig spelletjes spelen en vriendinnen? Dan kun je haar altijd een leuk spel geven, bijvoorbeeld Giebelen.

Voor je oudere zus/vriendin/jezelf: Nagellak is altijd goed, kies deze keer voor een lekkere warme winter kleur of een glitterige kerst kleur. Of natuurlijk een lekker meidenblad, gezellig samen lezen. 


En ook parfum doet het altijd goed. Houdt ze niet zo van parfum, nagellak en is ze te oud voor de meiden bladen? Dan kun je altijd nog een mooi armbandje, een leuke ring, of een ketting kopen die bij haar past en die speciaal is.

Voor je broertje/broer:Jongens willen maar twee dingen in dit leven. Gamen, en eten. Je keuze is snel gemaakt, toch? Haha.

Voor je moeder: Verras je moeder eens met een mooi palette uit een kerst collectie, of een make-up product waar ze van houdt. Je kunt ook een heerlijk ruikende geurkaars voor haar kopen. Dan kun je er zelf ook een beetje van mee genieten, hoewel je haar make-up producten ook wel eens mag lenen misschien.


Moeder houden van lezen. Kook boeken, romans, thrillers, detectives, het maakt niet uit. Met een boek zit je altijd wel goed.

Voor je vader: 

Deze vond ik persoon het moeilijkste, ik weet nóóit wat ik voor mijn vader moet kopen. Hetzelfde als voor je broer geldt: Mannen houden van eten. Dus een chocoladeletter kan geen kwaad.Veel vaders lopen vast wel hard, dan kun je mooie hardloop schoenen voor hem kopen, of eventueel hardloop sokken. En voor de rest.. eten is altijd dé oplossing bij mannen. Haha. Maar je kunt ook gaan voor de deo, of aftershave, neem er dan wel een die je ook lekker vind ruiken. 

Dit waren mijn cadeau tips voor de komende maand. Veel plezier met sinterklaas, kerst en oud en nieuw!

Wat zou jij het liefste krijgen in December?

Geen opmerkingen: