maandag 31 december 2012

Favoriete sieraden.

Omdat er de laatste tijd best wel wat sieraden artikelen online komen leek het me leuk om jullie mijn favoriete sieraden te laten zien. De sieraden zitten in dit groen-witte bakje.


Allereerst dit armbandje, deze komt van las lunas dos en ik ben er gek op! Dit armbandje zul je vaak bij me zien. De aparte bloemen maken hem gewoon speciaal, en het steentje maakt hem compleet. Ja, ik houd ervan.


Ik denk dat ik een zwak heb voor bloemen want deze schattige roosjes zijn ook mijn favoriet. Deze komen van de etos. Dan heb ik hier nog twee paar oorbellen. Oorbellen draag ik de laatste tijd veel minder omdat mijn haar er toch voor zit, haha. Maar toch houd ik er wel van. Het maakt je outfit gewoon een beetje compleet.


Ook kettingen vind ik altijd superleuk om te dragen, alleen het combineren blijft lastig. Vaak heb ik namelijk niet echt een shirt aan waarop ik een ketting kan dragen. Jammer, want ik heb zoveel leuke kettingen in de winkels gespot.
En last but not least, een ring. Ja, wéér een bloem. I still like it. Deze ring komt volgensmij óók van las lunas dos, dit vind ik echt een geweldige winkel die superleuke sieraden heeft. Want ja, ook deze ring is een grote favoriet.
Wat zijn jullie favoriete sieraden? 

5 opmerkingen:

Bo zei

Mooie sieraden zitten ertussen!

Josephine zei

Het armbandje is mooi! :)

Eva zei

Ik vind het armbandje en de laatste ring heel tof!

Malou zei

Wat een mooie sieraden!

MILEX zei