zondag 6 januari 2013

Hema beauty - Lip balm.


Zoals jullie wellicht weten ben ik een echte 'chubby stick' fan. Deze zijn van clinique, maar Hema heeft hetzelfde principe nu ook nagemaakt. Het voordeel is dat deze zo'n €10,00 minder kosten, dat kon ik dus niet laten liggen! Voor €7,00 nam ik deze twee sticks mee uit de Hema beauty in Amsterdam.


De kleurtjes zijn heel verschillende. De linker is heel subtiel en de rechter is iets richting rood.


Ik vind de pigmentatie goed voor een lippenbalsem, niet te veel, niet te weinig. En ook op je lippen staat hij mooi. Bij mij staat de bovenste kleur beter aangezien ik vrij rode lippen heb, maar de onderste vind ik ook prachtig. Ze ruiken overigens wel een beetje raar, niet vies, maar raar. Niet dat ik het een heel erg min punt vind, maar het moest toch even gezegd worden. Ik vind het de prijs van €3,50 per stuk zeker waard en ik ga ze vaak gebruiken. Of ze vergelijkbaar zijn met de chubby stick? Ja, ze lijken er erg op maar de chubby stick blijft langer zitten. Maar wat mij betreft komt deze van de Hema er vanaf met een dikke 8.

Hebben jullie deze lippenbalsems al? 

7 opmerkingen:

Kirsten zei

Ik ben zelf niet zo'n grote fan van hema make-up, ik weet niet waarom hihi. Ik wilde je even bedanken dat je altijd leuke reacties plaatst op mn blog. En ik ga je terug volgen.. Ik dacht dat ik dat allang deed maar blijkbaar niet =( Sorry. Ik volg je nu =)! Liefs, Kirsetn

Jolet zei

Ze lijken me fijn! Ik vind de kleur ook heel mooi.

De Dotties zei

Super! Ben ook een echte chubby stick fan, ik ga zeker is een kijkje nemen in de Hema! Liefs, Laura

TimeForBlues zei

ik heb er veel goeie verhalen over gehoord!
Maar ik heb ze nog niet, haha ;)
xxx

Josephine zei

Ik heb er veel goede dingen over gelezen! De bovenste kleur lijkt mij ook het mooist.

Bertine zei

ik vind ze echt fijn!

DramaQueen zei

Ik heb deze nog niet, maar ben er wel erg nieuwsgierig naar!