zaterdag 26 januari 2013

Must have: Insta Watch.


Laatst liet ik jullie Vorona horloges zien, deze kon je zelf ontwerpen en je kon kiezen uit leuke printjes en de band om je horloge heen kon je ook zelf uitzoeken. Heel leuk natuurlijk, maar wat misschien nóg leuker is is Insta Watch. Hier kun je óók je eigenlijk horloge ontwerpen maar dan met een foto naar keuze. Je hebt nu dus helemaal een vrije keus in hoe je horloge eruit ziet en je zult nooit iemand zien lopen met hetzelfde horloge. Als je hier naar de website gaat van Insta Watch kun je je eigen horloge samenstellen. Zelf heb ik nu even gekozen voor een foto die ik zelf heb gemaakt. Bovenin kun je inloggen met Instagram maar als je dat niet hebt kun je ook gewone foto's uploaden onderaan. Rechts kun je de kleur van je bandje kiezen en als je op order klikt kun je hem bestellen. De prijzen liggen ongeveer rond de €35,00 wat ik heel erg vind meevallen voor zo'n horloge met je eigen print erop.
Ik vind dit echt een heel erg leuk concept en origineel bedacht, want hoe leuk is het als jij straks kunt lopen met een horloge waarin een foto staat van jezelf, je vrienden, je huisdier of je eigen fotografie?
Zelf denk ik dat ik wel een keer zo'n horloge ga bestellen, misschien als ik geld heb gekregen voor mijn verjaardag of iets wat daar op lijkt, haha.

Kenden jullie Insta Watch al? Wat vinden jullie ervan? 

5 opmerkingen:

Kirsten zei

Wat gaaf!

De Dotties zei

Heel leuk! Super orgineel! Liefs, Laura

Denna zei

Echt super leuk! Ik wil er 1 met mijn kat erop!

Elana zei

Superleuk dit!
xx

DramaQueen zei

O my, dat is stoer!