zondag 12 mei 2013

Beauty / 4 Therme producten

Therme, ik houd ervan. Ze hebben heerlijke spullen voor in bad, in de douche, na het bad of gewoon voor als je droge plekjes op je huid hebt. In dit artikel ga ik jullie een paar producten van Therme laten zien. 


Allereerst de Hammam Black Mud Scrub, deze scrub zou goed moeten reinigen en zorgen dat je geen droge plekken meer op je huid hebt. Eigenlijk was ik een beetje bang voor de geur, het ziet er zo vies uit.
Toen draaide ik de pot open en wauw, er kwam een heerlijke geur naar boven. Sorry, ik ben verschrikkelijk slecht in geuren omschrijven. Maar dat het lekker ruikt, kan ik jullie wel vertellen.

De substantie is gewoon normaal, vind ik. Het voelt aan als een normale scrub, alleen laat het een kleurtje achter. Ik vind het wel fijn.


Hierna spoelde ik de scrub af met water, en écht; mijn huid was zó zacht. Dit is echt een aanrader!
Prijs; €10,12.
Shower gel is iets wat iedereen waarschijnlijk dagelijks gebruikt. Daarom heb ik ook altijd een hele collectie shower gels, haha. Maar goed, tijd om te kijken naar deze shower gel van Therme. 


De gel heeft een groenige kleur, deze komt niet helemaal over op de camera maar hij is groen. I like it. De substantie is gewoon normaal, als elke shower gel. 


Zelf vind ik het een heerlijke gel, en je huid wordt er echt lekker zacht van. Ook zit er genoeg in één fles. Voor €4,57 raad ik hem zeker aan!


Als je net uit de douche of uit bad komt, is het altijd fijn om een body butter te gebruiken. Vooral in de winter, maar gelukkig hoeven we die even niet te zien. Ook in de zomer vind ik het fijn om m'n huid lekker zacht te laten worden. Na het zwemmen op vakantie bijvoorbeeld. De geur van de Therme Body Butter vind ik al heerlijk.


 En ook hier zorgt Therme weer voor een zachte, gladde huid bij mij. Dus ja, ook deze vind ik echt een aanrader. Deze Body Butter kost €9,10 en dat vind ik hem zeker waard.


Als laatste heb ik nog een Jelly Scrub van Therme, deze heb ik nog niet gebruikt dus ik kan jullie (nog) niet vertellen of ik hem aan te raden vind. Het enige wat me wel opviel is dat het een heerlijke, zachte geur heeft die je zeker wel op je lijf wilt smeren. Haha, opeens klinkt het niet zo lekker meer.  De substantie ziet er anders uit dan bij 'normale' scrubs. Hey, daar heet het ook jelly scrub. Het ziet er wel leuk uit, vind ik. Deze scrub kostte €11,13 en ik ben zeker van plan hem snel te gaan testen! Als jullie hier nog een aparte review over willen, hoor ik het graag.

Hebben jullie veel Therme producten?


3 opmerkingen:

Nadine zei

Oeh Therme zalig, vooral die scrub lijkt me echt de-li-ci-ous!!

Eva zei

Fijne reviews! Die scrub lijkt me super fijn!

Unknown zei

Die scrubs lijken me heerlijk!