zaterdag 11 mei 2013

Personal / Voorstellen


Nu denken jullie vast; 'Voorstellen, huh? Je blogt al meer dan een half jaar.' Ja, inderdaad. In het begin wilde ik zo min mogelijk persoonlijks op m'n blog. Niet omdat jullie niks van me mogen weten, maar omdat ik bang was voor reacties. Voor wat familie en vrienden ervan zullen vinden en bang voor dat iemand uit m'n klas perongeluk mijn blog ontdekt. Na een gesprek met een goede vriendin ben ik helemaal omgepraat. Bloggen is wat ík leuk vind. Het maakt me niet uit dat ik (nog) niet zoveel volgers of reacties heb, iedereen begint zo. Het gaat erom dat ík bloggen leuk vind, omdat ík sinds mn 7e al iets wil doen met schrijven. Daarom besloot ik mijn blog wat persoonlijker te maken.Ik ben Sophie, geboren op 5 September 1998. Zoals ik al had verteld heb ik sinds mn 7e mijn liefde voor schrijven ontdekt. Verder ben ik echt obsessed door teacuppigs, fotografie, schrijven, muziek. Ik zit in de derde klas van het VWO, en heb een hele leuke klas. Eigenlijk weet ik verder niet zoveel te vertellen, maar jullie zullen me snel beter leren kennen doordat er meer persoonlijke artikeltjes op mijn blog komen te staan.

Wat vinden jullie ervan dat mijn blog wat persoonlijker wordt?

4 opmerkingen:

Eva zei

Wat tof dat je blog wat persoonlijker wordt. Zo is het ook veel leuker om te bloggen, vind ik!

Rosie zei

Leuk dat je dit doet, als bloggen jouw ding is hoef je je nergens voor te schamen. Laat anderen lekker denken wat zij willen denken als jij maar gelukkig bent :)!

Als je het leuk vindt, ik organiseer vandaag een linkparty op mijn blog! Dit houdt in dat je reclame mag maken voor de 3 leukste artikelen die je afgelopen week geschreven hebt inclusief een foto en een link naar jouw blog! Tof toch?:D Bij deze ben je van harte uitgenodigd om mee te komen 'feesten'!

Liefs Rosie

Unknown zei

Leuk idee, missschien is het ook leuk om een tag te doen, dan zullen we je ook beter leren kennen!

Thirza zei

Ik durf dat nog niet echt, dat persoonlijke, maar erg tof dat jij dat al wel durft, leuk artikel!