vrijdag 10 mei 2013

New in / All stars.

Note; Komende weken zullen jullie vaker artikelen tegenkomen met een mindere kwaliteit foto's, dit komt doordat mijn Canon wordt gerepareerd. Sorry hiervoor, binnen drie weken heb ik mijn beste vriendje weer terug. Al eerder schreef ik een artikel over geprinte all stars. Als je me kent, weet je dat als ik iets echt graag wil dat het er ook komt, haha. Elk jaar mag ik van m'n moeder in de zomer een paar all stars of andere sneakers uitzoeken. Eigenlijk wilde ik dus wel iets anders dan de originele kleurtjes maar ik wilde wel mijn liefde voor all stars behouden. Oplossing: Geprinte all stars. Eerst wilde ik andere all stars met een vlag erop.

Maar - als je me kent, weet je dit ook - ik houd er niet van om hetzelfde te hebben als de helft van Nederland, en aangezien ik die all stars wel heel veel voorbij zag komen besloot ik even verder te zoeken. En ja hoor, daar vond ik mijn nieuwe liefde.


 Deze all stars kostte €90,00 en ik heb ze besteld bij Zalando. Ik ben er heel erg blij mee, want ja. Ik loop de hele zomer op all stars. 

Welke all stars hebben jullie? 

6 opmerkingen:

Kimberly zei

Deze zijn echt super tof! Ik hou echt van all stars <3 Ik heb er zelf een stuk of 5 thuis

Unknown zei

Ah ze zijn mooi! Ik ga dit jaar denk ik weer voor lage donkerblauwe :)

Malou zei

Ze zijn leuk!

GlossieQueen zei

Wauw gaaf!

Unknown zei

Deze zijn heel leuk! Ik heb er meerdere.
Witte hoge, groene hoge, streepjes hoge, blauwe hoge én dan nog een roze en blauwe in het laag!

x

Kiki | Chicks About Fashion

Eva Cardol zei

Ik heb zwarte en blauwe allstars. heel basic en ik droeg ze zoveel dat ze al bijna kapot zijn haha. Deze usa allstars zijn echt mooi :)