woensdag 8 mei 2013

Tag / Summertag.


De zomer, mijn favoriete seizoen van het jaar. En waarom? Daar gaan jullie in deze tag achter komen. Ik had eigenlijk zin om een tag te doen, maar ik wist niet zo goed welke. Daarom heb ik er maar zelf eentje bedacht. - Oké, dit klinkt best awkward. - Ik hoop dat jullie hem leuk vinden, en overnemen mag altijd.

Wat zijn de eerste drie dingen waar je aan denkt bij het woord 'Zomer?' 
Zon, Vrienden, Gelukkig. 

Waar ga je meestal op vakantie in de zomer? 
Meestal ga ik naar Italië, maar daarvoor gingen we altijd naar Frankrijk. Verder ben ik wel één keer naar Griekenland geweest, maar de rest zijn we saai, haha. Nee, ik houd van Frankrijk en Italië.

Naar welk land wil je nog een keer op vakantie in de zomer?
Naar Curaçao! Het lijkt me zo geweldig om te snorkelen enzo. En het leuke is, ze spreken daar gewoon Nederlands.

Wat is je favoriete 'zomerdrankje?' 
Een zelfgemaakte smoothie, jum!

Wat vind je leuk aan de zomer?
Op vakantie gaan, en leuke dingen met vrienden doen. Ik heb het nu wel over zomervakantie, haha. En naar school fietsen met een zonnetje is ook ineens véél minder erg. 

Wat is minder leuk aan de zomer volgens jou? 
Soms is het té warm. - Oké, ik moet niet zeuren - Dan word je moe en lamlendig, haha. Maar dat nemen we voor lief, voor de rest is de zomer perfect.

Heb je vaak een vakantiebaantje in de zomer?
Nee, nog nooit gehad. Het lijkt me eigenlijk wel heel erg leuk en gezellig maar ik ben jammer genoeg nog maar 14 jaar. Hoe ziet jouw perfecte zomer eruit?
Veel zon, niet té heet en lekker veel met vrienden afspreken, shoppen, films kijken en logeren. Geen huiswerk en toetsen, dus het liefste ook geen toetsweek aan het einde van het schooljaar haha. Maar nog wel eventjes genieten van school en de laatste weken in m'n vertrouwde klas. En daarna lekker naar Italië en elke dag genieten. En als ik weer terug ben creatieve dingen doen, en natuurlijk nog meer leuke dingen doen met vrienden. 

Wat koop je graag in de zomer?
Kleding. - Niet alleen in de zomer - maar in de zomer koop ik vaker kleding, en in Italië koop ik altijd m'n schoenen omdat ze daar vaak kleinere maten hebben.

Wat zijn jouw plannen voor deze zomer?
Genieten. Cliché. Maar ik meen het wel, ik wil deze zomer gewoon genieten. Van de vakantie, van de zon, van m'n vrienden, en van kleine dingen zoals lachen, wandelen met de hond, kijken naar het uitzicht in Italië en schoolspullen kopen. - Já, dat vind ik leuk haha - 

Wat gaan jullie doen deze zomer? 

4 opmerkingen:

Kirsten zei

Wat een leuke tag :D

Annalies zei

leuke tag idd :)

Unknown zei

Leuk! Ik hou ook van de zomer <33

Malou zei

Wat een leuke tag!