maandag 24 juni 2013

Personal / Waar ik écht blij van word.
Je hebt altijd dingen waar je blij van wordt, dan bedoel ik niet 'glimlach-blij' maar écht blij. Zo blij dat je gewoon even een geluksmoment voelt. Vandaag ga ik jullie laten zien waar ik écht blij van word.

Zoals jullie op de foto hierboven hebben kunnen zien zijn dat teacuppigs. Dit zijn kleine varkentjes die niet groter worden dan 30cm. De meeste mensen denken nu; 'Ahh cute.' Maar mijn hoofd ontploft bijna van blijdschap als ik er eentje zie (op een foto al, haha). Zo zat ik laatst half dood te gaan in de klas omdat ik op instagram plaatjes aan het opzoeken was van teacuppigs. Vooral Engelse mensen bezitten dit geweldige diertje. Ik ben verliefd. Ik kan echt zó lang door gaan over dit kleine beestje maar ik zou bijna kunnen zeggen dat m'n leven compleet is als ik er ooit eentje bezit. (Én dat ben ik ook zeker van plan binnen 10 jaar.)Willemijn Verkaik, misschien voor sommige beter bekend als Elphaba in Wicked. Ik was vroeger echt een 'musical-meisje.' Dit is de laatste jaren veranderd, maar toch wilde ik heel graag naar Wicked, dat kwam door Willemijn Verkaik. Vanaf het eerste moment dat ik haar hoorde zingen (op een youtube filmpje dan) wilde ik haar zó graag zien. En niet alleen omdat ze goed kan zingen, ik vind haar zo'n verschrikkelijk leuke persoonlijkheid hebben en ik word zo ontzettend blij als ik filmpjes van haar kijk waarin ze zingt, maar ook waarin ze gewoon praat. Ze is heel bescheiden en lief, daar houd ik van. Ik laat anderen lekker fangirlen over Justin Bieber of One direction. No offence, maar daar heb ik dus totáál niks mee, laat mij maar lekker luisteren naar Willemijn Verkaik's muziek. - Fact: Ik luister verder nóóit meer musical muziek, ze is echt een uitzondering haha. Verder luister ik bands, en stiekem nog wel disney muziek, haha. -


Iets wat ik pas heb 'ontdekt' dat ik daar blij van kon worden; Youtube. Het is zo ontzettend leuk als je lieve reacties krijgt en dat mensen het leuk vinden wat je doet. Dit heb ik natuurlijk ook met bloggen, maar met youtube is het nog nét ietsje persoonlijker. Dat neemt niet weg dat ik ook heel erg blij kan worden van reacties op mijn artikelen. Sowieso houd ik gewoon van bloggen, schrijven, youtuben en andere creatieve dingen en het is fijn als mensen het leuk vinden wat ik doe. Ja, daar word ik blij van. 

Waar worden jullie écht blij van?
2 opmerkingen:

Anoniem zei

Leuk om te lezen en leuke blog heb je!

Petit Trois zei

Ahhh die varkentjes, daar wordt ik ook blij van (: